bargue bargue

Kurs og undervisning

All min undervisning skjer via Fabrikken Tegne og Maleskole. Skolen holder til i Heggedal fabrikker, Åmotveien 2, 1389 Heggedal. Sjekk gjerne skolens nettside for mere info, www.tegneogmaleskolen.no

Kveldskurs

Jeg holder også kveldskurs i klassisk figurativ tegning og maleri en kveld i uken. Dette kurset går på tirsdager fra kl 18.00- 21.00 ved Fabrikken Tegne og Maleskoles lokaler. Kursstart januar og september. Her velger kursdeltakerne selv et prosjekt de ønsker å jobbe med under veiledning. Dette kan være portrett, figur, kopiere et mesterverk, landskap eller lignende. Ta kontakt med meg for mer informasjon eller påmelding.

Deltidsstudiet 1 - 4 år

Fabrikken Tegne og Maleskole tilbyr et deltidsstudie i klassisk tegning / maleri. Undervisningen er hovedsaklig på mandager fra kl 09.00 - 16.00. Inkludert i prisen får studentene også tilgang til egen atelierplass som de kan benytte seg av også utenom undervisningsdagene.

Dette er ett tilbud som passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå. Studentene får individuell kritikk, tilpasset den enkeltes nivå.

Studiet gir en grundig innføring i teknikken, som ble benyttet på de tidligere franske kunstakademiene og i dag kjent fra flere annerkjente figurative skoler som f.eks The Florence Academy of Art, Angel Academy of Art og stadig flere. Vi har også faste perioder med akt hvert skoleår. 

For mer informasjon kontakt Fabrikken Tegne og Maleskole på mail: post@tegneogmaleskolen.no

Privat konsultasjon

For deg som jobber alene utenom kurs eller skole men kunne tenke deg litt veiledning på dine arbeider. Ta med det du ønsker veiledning på og jeg hjelper deg med å løse eventuelle problemer. Jeg viser/ demonstrerer litt hvordan ting kan gjøres. I tillegg snakker vi litt sammen om dine målsettninger, hva du generelt kan øve eller fokusere på for å forbedre dine ferdigheter vidre. Pris for én time: 455 kr.