bargue bargue

Deltidsstudiet 1 - 4 år

I samarbeid med Asker Kunstfagskole tilbyr vi et deltidsstudie i klassisk tegning / maleri. Undervisningen er hovedsaklig på mandager fra kl 09.00 - 16.00. Inkludert i prisen får studentene også tilgang til egen atelierplass som de kan benytte seg av også utenom undervisningsdagene.

Dette er ett tilbud som passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå. Studentene får individuell kritikk, tilpasset den enkeltes nivå.

Studiet gir en grundig innføring i teknikken, som ble benyttet på de tidligere franske kunstakademiene og i dag kjent fra flere annerkjente figurative skoler som f.eks The Florence Academy of Art, Angel Academy of Art og stadig flere. Vi har også faste perioder med akt hvert skoleår. Pris pr. semester er kun 6500 kr.

For mer informasjon kontakt meg på mail eller tlf. 99 70 03 08 eller Asker Kunstfagskole på:
tlf. 66 79 63 04 eller mail: post@asker-kunstskole.no

Kveldskurs

Jeg holder også kveldskurs i klassisk figurativ tegning og maleri en kveld i uken. Dette kurset går på mandager fra kl 17.45- 21.00 ved Asker Kunstfagskoles lokaler. Kursstart januar og september. Ta kontakt med meg for mer informasjon eller påmelding.

Sommerkurs 26 - 30 juni 2017

Dette er ett fem dagers kurs i akttegning/ maleri. Du har anledning til å male akt med olje, eller fokusere på å tegne med kull og hvit kritt. Undervisningen er individuell og passer derfor for alle ferdighetsnivåer. Kurset går alle dager mellom kl 10 - 14. Pris 2800 kr.

Privat kosultasjon

For deg som jobber alene utenom kurs eller skole men kunne tenke deg litt veiledning på dine arbeider. Ta med det du ønsker veiledning på og jeg hjelper deg med å løse eventuelle problemer. Jeg viser/ demonstrerer litt hvordan ting kan gjøres. I tillegg snakker vi litt sammen om dine målsettninger, hva du generelt kan øve eller fokusere på for å forbedre dine ferdigheter vidre. Pris for én time: 550 kr.

Vi kan også avtale møte på ditt atelier (mellom Drammen og Oslo område) Pris for én time inkl kjøring: 950 kr.